Modebutiken med hjärtat i Småland

Om butiken

Välkommen till oss!

MK Madame är en välsorterad modebutik som ligger i Åseda, ett litet samhälle i hjärtat av Småland. Vårt mål är att förse modeintresserade kvinnor med ett helhetskoncept med kläder, accessoarer och underkläder. Våra kunder är  kvinnor från 20 år och uppåt som uppskattar personlig service. Vi lägger stor vikt vid kundens personlighet och klär henne efter hennes egna förutsättningar, som en förlängning av detta har vi skapat konceptet Smart Garderob. Vi kombinerar kundens stil och preferenser med existerande garderob och vår erfarenhet och kompetens.

MK Madame har störst sortiment i klänningar i Småland! Vi har flera intressanta märken som t.ex. Pernilla Wahlgren, Park Lane, Part Two, underkläder från Triumph  samt smycken från Pilgrim. De allra flesta av våra klänningar finns i storlekar från 34 till 48.

Om du inte tidigare har varit hos oss i Åseda vill vi verkligen rekommendera ett besök.

Välkommen!

Marika Martilla med personal

P.S. Visste du at vi fick Habit Fashion Awards pris som Årets dambutik på Modegalan i Stockholm 2007! Vi är otroligt stolta och vi gör allt vi kan för att leva upp till förväntningarna som ett pris som detta skapar.